Het is Vaderdag geweest!

Hard aan de slag geweest voor Vaderdag! De kinderen hebben een voetafdruk op een sok gezet met de tekst: “Je bent mijn held op sokken”.

Verkeersproject voor kinderen

We zijn druk bezig geweest met het thema verkeer!

Dat doen we met een echt stoplicht, zodat we konden oefenen met oversteken en wachten voor het rode/ groene licht. Maar we hebben ook zelf voertuigen getekend en ingekleurd.

Wat een afwisseling en wat hebben we een hoop geleerd met elkaar!

Het voorjaar is begonnen

Ja, het voorjaar is begonnen! Op een mooie maandagochtend gingen we lammetjes en schaapjes kijken. We mochten het lammetje aaien en daarna konden we nog lekker buiten spelen ook. Daarnaast hebben we alweer heerlijk buiten gepicknickt!

Collega Kinderopvang Lente

Muziek & dans met juf Peggy!

Juf PeggyWekelijks komt  juf Peggy langs om met de kinderen te dansen, zingen en muziek te maken. Wat ze doet sluit altijd aan bij het thema van de maand.

Januari en Februari staan in het teken van Uk en Puk : Hatsjoe!!
Deze keer leerden we het liedje over handschoentjes, sjaal en muts, want als het koud is moet je je natuurlijk warm aankleden!

December komt eraan!

Afgelopen maand is de goedheilig man natuurlijk aangekomen in zijn boot. Nog maar 6 dagen totdat het Sinterklaasfeest echt losbarst, dus we zijn druk bezig met knutselen, dansen, zingen en springen voor de Sint deze week!

Sinterklaas December BSO

Activiteiten Oktober

Deze maand zijn we begonnen met het thema HERFST! We zijn lekker buiten aan het wandelen en zoeken we met z’n allen blaadjes en kastanjes bij elkaar.

Daarnaast zijn we druk aan het werk gegaan met de verschillende, daarbij behorende activiteiten. Zo zijn we de groepen mooi aan het versieren met het herfst-thema als inspiratie.

Ook hebben we een mooie herfsttafel gemaakt, deze is te bewonderen in de gang.