Activiteiten

Nadat de kinderen uit school komen, eten en drinken ze wat. Daarna overleggen we met elkaar wat er die middag gaat gebeuren. De kinderen hebben bij ons veel medezeggenschap.

Buiten spelenActief, sportief & groen

Onze BSO in Aalsmeer  is een groene en sportieve BSO. Dit wil zeggen dat wij veel buiten spelen en sporten en vaak uitstapjes hebben in de nabije omgeving. Ook het park en de sporthal zijn plekken waar wij veel gezien worden. Wij bieden in principe elke dag een ander programma aan. Er is uiteraard ook veel ruimte voor vrij spel. Kinderen mogen zelf bedenken wat zij doen als zij uit school komen. Het is namelijk hun eigen vrije tijd.

Elke donderdag zwemmen wij met een groepje kinderen. De tijden van de zwemlessen worden door het zwembad aan ons doorgegeven en wij houden ons aan die tijden. Wij zwemmen alleen met de kinderen tijdens de schoolweken en niet tijdens de vakantieweken. Tijdens de schoolweken brengen en halen wij de kinderen. Daarnaast werken we samen met externe bedrijven die bij ons workshops willen doen. Het kan hierbij gaan om een dansworkshop, een creatieve workshop, een voetbalworkshop, etc.