Ons personeel

Assistent leidinggevende KDV en leidster babygroep: Amber Wegbrands

Amber werkt dit jaar 22 jaar bij ons. Ze is moeder van twee zonen, Mika & Kimi. Vanaf dag één werkt Amber al op de babygroep, want daar ligt haar hart en ziel. Ze is een echte babyleidster! Ambers kracht is dat ze  goed aanvoelt wat een baby nodig heeft, en daar gelijk op in kan springen. Hierdoor voelen de kinderen zich bij haar op hun gemak en bij verdriet kan ze hen altijd troosten met een knuffel of een liedje. Amber vindt het belangrijk dat elk kind mag zijn wie het is, omdat elk kind uniek is.

Assistent leidinggevende BSO: Simone van der Wal

Simone  werkt al 17 jaar bij ons. Ze houdt van knutselen en van lekker gek doen met de kinderen en probeert van elke dag een feestje te maken. Simone vindt het werken met kinderen van alle leeftijden leuk: van baby tot schoolkind. Zij is creatief en heeft voor elk probleem wel een oplossing! Simone vindt het belangrijk dat er een gezellige sfeer heerst en dat er uitdaging wordt geboden.

Leidster peutergroep: Suzan Verheul

Suzan werkt al 11 jaar bij ons en is moeder van twee kinderen, Norah en Jimmy. Haar kracht ligt in het werken met peuters. Zij kan feilloos inspelen op hun behoeftes, verzint activiteiten die hun ontwikkeling stimuleren en leert de kinderen samen spelen. Suzan vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en vol zelfvertrouwen naar de basisschool kunnen gaan.

Leidster BSO/peutergroep/babygroep: Esmeralda Pellegrom

Esmeralda werkt sinds 2 jaar bij ons. Esmeralda’s kracht is dat zij kinderen op een rustige en lieve manier benadert, rustig luistert naar wat zij willen en een groot inlevingsvermogen heeft. Als kinderen met ideeën komen, springt ze hier gelijk op in, verzint er vaak nog een creatief idee bij en gaat dan aan de slag. Esmeralda vindt het belangrijk dat kinderen met plezier naar het kinderdagverblijf of de BSO  komen en dat ze zich thuis voelen op de groep.